دراین مطلب شمارا با راه حل یکی از مشکلات که در خیلی از سیستمهای تاسیساتی امکان دارد بروز کند آشنا خواهیم کرد این مشکل رسوب گرفتگی شیر آلات و لوله کشی های داخلی و موتورخانه می باشد که هم برای تجهیزات وهم برای سلامتی ساکنین مجموعه در طولانی مدت اشکلات زیادی بوجود می آورد .

از خود می پرسید راه حل گرفتن سختی آب و رفع این مشکل چیست به شما می گوییم که را ه حل ساده است خرید و نصب یک دستگاه سخت گیر متناسب با پروژه شما .در ادامه شما را با این دستگاه آشنا خواهیم کرد. مهتاب گستر مشاوره وتولید دستگاههای سختی گیر رزینی02166706377

سختی گیر رزینی :

سختی گیر رزینی که  به سختی گیرمکانیکی یا تبادل یونی نیز معروف است یکی از اصلی ترین و مناسب ترین روش های حذف یونهای سخت آب مانند کلسیم و منیزیم با TDSکمتر از 700ppm می باشد.استفاده از مواد شیمیایی نرم کننده آب فقط موجب عدم چسبندگی یونها و رسوبات به سطوح می گردد اما باید بدانید اتفاقی که  رخ می دهد این است که تغییری در یونهای آب اجام نمی شود یا به عبارتی سختی را از آب دفع نمی کند به همین علت چندان مورد تایید نمی باشد و پیشنهاد استفاده نمی شود .

سختی گیر رزینی از اجزایی همچون مخزن اصلی ، مخزن محلول آب و نمک ، شیرهای سلوولو و یا اتومات تنظیم فرآیند سختی گیر، شیرنمونه برداری ، گیج فشار ، شیربکواش  ،شیرتخلیه وشستشو ، شیر هواگیری ، بسته های رزینی و موادسیلیس و همچنین فیلتر تصفیه تشکیل شده است . مخازن سختی گیر که قسمت اصلی سختی گیر می باشند از جنس فایبر گلاس و ف می باشند البته یکی دیگر از قسمتهای اصلی سختی گیر نوع شیر می باشد که اتومات ونیمه اتومات یا دستی می باشد این موارد در تایین قیمت سختی گیر تنقش مهمی دارندلازم می دانیم در این جا اشاره کنیم که قیمت سختی گیر علاوه بر ظرفیت دستگاه به متریال مورد استفاده در ساخت آن بستگی دارد از آنجای که در زمان خرید دستگاه سختی گیر یکی از گزینه های اصلی کیفیف بالا ودر کنار آن قیمت مناسب سختی گیر می باشد پیش نهاد می شود قبل از اینکه اقدام به خرید نمایید حتما به سایت مهتاب گستر مراجعه نمایید وبا کارشناسان این شرکت م نمایید.تا بهترین خرید را داشته باشددر ادامه به اختصار در مورد نحوه کار سختی گیر می پردازیم.

در اینجا شماررا با طرز کار سختی گیر رزینی آشنا خواهیم کرد :

سختی گیر های رزینی با جایگزینی یون های سخت منفی در آب سخت با اتم سدیم مثبت که در رزین موجود در سختی گیر موجود است کارخود را آغاز می کنند این رزین باید به طور متناوب احیاء شود تا از رسوب مواد معدنی سخت در آن جلوگیرری گردد. این فرآیند با خارج شدن سختی گیر از سیکل و عبور نمک محلول در آب صورت می گیرد و در طول فرآیند احیا آب سختی گیر به همراه نمک محلول عبوری از رزین از سیستم تخلیه می گردد ، آب موجود در سیکل بدون سختی گیری وارد سیستم می شود تا روند شست و شو پایان یابد. یکی از روش های جلوگیری از خروج سختی گیر از سیستم استفاده از دو مخزن سختی گیر تحت عنوان سختی گیر دوبلکس می باشد. ازمزایای استفاده ازسختی گیررزینی این است که تمامی نیاز های آب نرم واقعی را برای مصارف خانگی و صنعتی، برآورد می کنند وازمعایب آن می توان به قیمت بالای خرید ،راه اندازی و نگه داری آنها و هچنین جاگیربودن آنها و نصب یک تقطیر کننده آب بعلت وجودیون سدیم درآب  اشاره نمود.

کاربرد سختی گیر رزینی :

1-استفاده در صنایع همچون نساجی ،پتروشیمی ،نفت ،گاز ،فرآورده های غذایی ولبنی و.

2-تصفیه آب آشامیدنی وبازسازی آب

3-بویلرها و راکتورها

4- برجهای خنک کننده آبی

5-در تامین آب مقطر ویژه مصارف بیمارستانی

6-خشکشویی ها وهتلها ورستورانها ومجتمع های تجاری

7- استفاده در اسمز مع ودیونیزرها

8-و.

نحوه احیای رزین در

سختی گیر به چه صورت می باشد ؟

رزینها موادی هیدروکربنی هستند که از صمغ برخی گیاهان هچون کاج مخروطی فرآوری وتولید می گردند و دارای خواص شیمیایی بسیار قوی هستند و در صنایع گوناگون مورد استفاده است از جمله بمنظور حذف سختی در سختی گیر ها استفاده می شوند که بمنظور انجام این فرآیند باید این رزینها با سدیم وپتاسیم پوشش داده شوند. و از دیگر کاربردهای رزینها می توان به تولید لاک وجلا دهنده ها،چسبها و.اشاره نمود.رزینهایی که در سختی گیر ها استفاده می شوند بدلیل تبادل یونی که انجام می دهند در یک بازه زمانی مشخص خاصیت سختی گیر خود را ازدست می دهند که باید احیا گردند و فرآیند احیا رزینها در سختی گیر ازطریق نمک شور شدن انجام می پذیرد اما با وجود این که پس از هربار سختی گیری این رزینها احیا می گردند بازهم دارای طول عمر مفیدی می باشند که بسته به نوع رزینها بین 10 تا15 سال باید تعویض گردند. دردنیا بمنظور احیا رزینها ازسه نوع نمک استفاده می گردد:1- نمک سخت(سفت)2- نمک خورشیدی 3-نمک تبخیرشده.
نمک سخت یک ماده‌ی معدنی در درون زمین می‌باشد که دارای 98 تا 99 درصد از سدیم کلراید می‌باشد. این نوع نمک ماندگاریش در آب در حدود 0.5 تا 1.5 درصد است.
نمک خورشیدی یک نوع نمک است که از تبخیر به وسیله‌ی خورشید از آب دریا به دست می‌آید.
این نمک 85 درصد از سدیم کلراید تشکیل شده است. این نمک به صورت کریستال به فروش می رسد.
نمک تبخیر شده که از استخراج در اعماق زمین به دست می‌آید با تبخیر کردن مواد اضافی تا 99.6% سدیم کلراید دارد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها